четвер, 1 вересня 2022 р.

Четвер 1 вересня

 

Зачекались ми вас, любі діти!
Та незвичайний наш перший урок,
У країні війна і лунають тривоги,
Дистанційний сьогодні дзвінок!

- Свято Знань ми щороку зустрічали разом усією шкільною родиною на нашому шкільному подвір'ї або у своєму затишному класі. Та, на жаль, не цього року, адже у нашій країні йде війна. Підступний та нещадний ворог забрав у нас можливість жити нормальним життям, спокійно працювати, навчатись, відпочивати, адже саме місця скупчення людей стали його основною ціллю. Саме тому, з метою збереження життя учасників освітнього процесу, нашою владою було прийняте рішення навчатися дистанційно. Але ми щиро віримо в те, що зовсім скоро ми всі зустрінемося в рідних класах на традиційних уроках тому, що з нами Бог і наші Збройні Сили України - найсміливіші, наймогутніші, безстрашні воїни!

- Мої найкращі в світі учні 4-А класу! Бажаю вам величезного бажання вчитися і пізнавати нове. Легкості вам у новому навчальному році. Дружньої атмосфери, гарних знань та постійного прагнення бути кращим, ніж вчора, бо чому б ви не навчалися - ви навчаєтесь для себе! Успіхів, здоров'я, чудових результатів, Миру всім нам і скорішої Перемоги! 

А ще передивіться ролик і візьміть до уваги дуже важливу інформацію!


- Любі батьки! Допомагайте своїм діткам, підтримуйте їх, бо саме вони будуть змінювати наш світ на краще! Здоров'я Вам морального і фізичного, терпіння, віри у краще, мирного неба! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!


Немає коментарів:

Дописати коментар